22. august 2019

Aina Tjosås er ansatt som Rådgiver for areal- og samfunnsplanlegging i ABO

Aina kommer fra stillingen som Kommunalsjef for samfunnsutvikling i Os kommune hvor hun har vært ansatt fra 2012.

– Daglig leder i ABO, Tommy I. Hansen sier at han er svært godt fornøyd med at Aina Tjosås har takket ja til å begynne i selskapet.

–  Vi kjenner henne som en engasjert og entusiastisk person med stor faglig bredde og høy arbeidskapasitet. Når muligheten åpnet seg opprettet vi en ny stilling spesielt for Aina, forteller Hansen.  I ABO skal Aina i hovedsak arbeide med rådgivning innenfor overordnet planlegging mot offentlig og privat sektor, og handlingsrommet mellom arkitektur og plan.

– Aina er faglig dyktig, og hun har opparbeidet seg en bred og god kompetanse som er svært interessant for oss. Med sin erfaring både fra Husbanken og Os kommune ser vi  for oss at hun kan bidra på flere måter innenfor våre satsingsområder, sier Hansen.

Tjosås er utdannet bygningsingeniør fra Bergen Ingeniørskole og har mastergrad i stedsutvikling fra Universitet i Tromsø.

Løpende oppdrag for Os kommune kommer til å bli håndtert av andre partnere i ABO. Vi ser det som naturlig at det blir slik, da Aina nylig har avsluttet sitt arbeidsforhold med Os kommune, sier Hansen.

Aina tiltrer stillingen ca 1. oktober 2019.