Ledige stillinger

Vi søker Sivilingeniør / Ingeniør – Prosjektadministrasjon

Grunnet økende oppdragsmengde er vi på jakt etter å øke kapasiteten innenfor fagfeltene; prosjektledelse, prosjekteringsledelse, byggherreombud og byggeledelse.

ABO har over 30 års erfaring med å levere prosjektadministrative tjenester til offentlige og private markedet. Vi utfører alle faser av prosjekter med både mulighetsstudier, skisseprosjekt, forprosjekt, detaljprosjektering, utførelsesfase og sluttfase. Vårt mål er å etablere et godt samarbeidsklima i alle prosjekter, samtidig som vi tilstreber å levere prosjektene til rett kvalitet innenfor avtalt fremdrift og i henhold til budsjett.

Prosjektadministrasjonsavdelingen jobber både på interne prosjekter, men også i stor grad på prosjekter for offentlige byggherrer.

Er du motivert for innsats i et sammensatt arbeidsfellesskap og du har ambisjoner, erfaring og rett kompetanse, oppfordrer vi deg til å søke stillingen hos oss. For rette kandidat er det mulighet for partnerskap på sikt.

Kvalifikasjonskrav:

  • Høyere utdanning innen byggfag på minimum bachelor nivå. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning
  • Ønskelig med erfaring fra prosjekter innen bygg, veg og/eller vann og avløp. Erfaring fra offentlige prosjekter er en fordel
  • Minimum 3 års erfaring
  • Må beherske norsk muntlig og skriftlig meget godt
  • Kjennskap til Pbl, TEK 17, søknadsprosedyrer
  • God samarbeidsevne, både internt i organisasjonen og mot oppdragsgivere, samt oppdragsgiveres kontraktsparter
  • Må ha gode evner for ledelse, styring og kvalitetssikring
  • God forståelse for koordinering av økonomi, kvalitet og fremdrift
  • Kunne sette opp og følge opp prosjektbudsjett, gå i forhandlinger og inngå avtaler/kontrakter

Stillingen er faglig selvstendig, men er en del av ett faglig sterkt miljø. Det blir sett krav til god kundebehandling, positiv innstilling og at en er kontaktskapende.
En forutsetter god kjennskap til relevante dataprogram. Noe reising må påregnes.

Vi tilbyr et trivelig arbeidsfellesskap, konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår og moderne og godt utrustete kontorlokaler. Primært arbeidssted Os sentrum.
Vi investerer i faglig og sosial trivsel på arbeidsplassen. Vi prioriterer blant annet studieturer, sosiale og helsefremmende aktiviteter og et godt sammenhold. Vi ser etter deg som ønsker å være en del av vårt miljø!  

Dersom dette virker interessant for deg, er du velkommen til å kontakte oss for en uforpliktende samtale.

Aina Tjosås / mob: 478 95 253 / e-post: aina@abo-ark.no
Tommy I. Hansen / mob: 975 84 004 / e-post: tommy@abo-ark.no

Søknadsfrist: snarest – Søknader blir behandlet fortløpende.
Søknad sendes til: tommy@abo-ark.no

Åpen søknad

I ABO er vi alltid på jakt etter flinke folk innen våre fagområder til å bli med i teamet vårt. Vurderer du nye utfordringer vil vi gjerne høre fra deg. Send oss noen ord om deg selv og din bakgrunn til Tommy – tommy@abo-ark.no / 975 84 004 eller Karoline – ke@abo-ark.no / 906 61 631. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt inntil annet blir avtalt.