Klokkartræ  

Klokkartræ

Ulvenvegen, Os

Klokkartræ er et flott arkitekttegnet nabolag, med smarte, moderne løsninger. Boligene er designet med tanke på en moderne livsstil, og med løsninger for maksimal utnyttelse av selve bygningsmassen, boligene har BRA på ca. 111m².

Alle boligene har vedlikeholdsfrie kvaliteter utvendig og mye bodplass. Nesten alle boligene har store private takterrasser, for å best mulig utnytte potensialet i bygningsmassen.

Planløsningen i en bolig skal tilpasses kjøperens liv – ikke omvendt. Derfor er prosjektet prosjektert slik at kjøperne kan velge mellom hele ni ulike planløsninger med inntil 5 soverom og forskjellige kjøkkenløsninger.

Felles for alle planløsningene er at de har to bad – ett i hver etasje. Det ene badet er et suite-bad, som hører til hovedsoverommet i overetasjen.

Enkelte av planløsningene vil kvalifisere til finansiering gjennom Husbanken. Det er planløsningene med det som defineres som universell utforming i henhold til NS 11001. Det betyr blant annet at alle nødvendige fasiliteter, som kjøkken og bad, finnes i husets første etasje.

Boligene er plassert slik i terrenget at de i liten grad tar utsikt eller kaster skygge på nabobygg.

Alle boligene leveres med privat parkering i carport.

 

Prosjektinfo

Type oppdrag

Arkitekturprosjektering, SØK

Oppdragsgiver

Timbur AS